Daniela Hantuchová nemohla uveriť, aké je Bali prekrásne

24.10.2011 Celý región

BRATISLAVA 24. októbra (WEBNOVINY) - Slovenská tenistka Daniela Hantuchová je prvou hráčkou, ktorú organizátori tretieho ročníka koncoročného Turnaja majsteriek na indonézskom ostrove Bali (3. - 6. novembra) predstavili na internetovej stránke podujatia pre víťazky podujatí International s dostatočným postavením vo svetovom rebríčku WTA.

Dvadsaťosemročná popradská rodáčka si premiérovo zahrala v tomto ázijskom dejisku už v sezóne 2006. Na vtedy ešte radovom turnaji WTA prehrala hneď v 1. kole s Maďarkou Melindou Czinkovou, odniesla si však intenzívne spomienky: "Bolo to nádherné. Nemohla som uveriť, aké je to prekrásne miesto. Navyše, miestni ľudia boli neskutočne pohostinní. Vychutnala som si každučkú sekundu pobytu."

O rok neskôr Hantuchová už bola na Bali vo finále, v ktorom nestačila na Američanku Lindsay Davenportovú, v sezóne 2008 podľahla v semifinále Rakúšanke Tamire Paszekovej.

Medzi najlepšie štyri sa prebojovala aj vlani - už na tzv. malých MS WTA. Pred dvanástimi mesiacmi hrala na šampionáte na základe "voľnej karty", teraz sa kvalifikovala štandardnou cestou zásluhou svojho februárového celkového triumfu v thajskej Pattayi.
 

Vyberte región